Ezt a hirdetést archiválták.

Kitűnő állapotú kúria, önellátó gazdaság!

Hejőszalonta
5 éve, 10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Tiszaújváros közelében kúria jellegű tanya eladó!
    Hejőszalonta, Tiszaújváros
    Eladó a képen látható 154 nm-es ház hozzá tartozó 6474 mm telekkel. A ház 1920- ban épült, teljes körű felújításon esett át. Új tetőt, hőszigetelt nyílászárókat és külső hőszigetelés kapott. Teljes víz, villanyvezeték csere történt. A házhoz dupla ga...
    • Eladó ház, Lakás - Hejőszalonta
    6 éve, 3 hónapja
    22 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3733135
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 154
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladó a hirdetésben látható kúria, mely 6474nm-es telken fekszik, alapterülete 154nm és 4 szobás. Az ingatlan bár közigazgatásilag Hejőszalontához tartozik, de a településtől néhány kilométerre független területen épült az 1920-as években.
 
Jelenlegi tulajdonosai a megvásárlás után teljes körűen felújították kívül-belül. A megnyerő épület, távol az elhaladó út zajától, a telek belsejében fekszik, beilleszkedve a gyönyörű, ízléses, gondozott kertbe, mely a fotókon is visszatükröződik.
 
A ház alapja 80cm vastag kő-tufa. Falazata 50 cm, téglából készült, mely az Északi oldalon 5cm-es egyéb helyeken 4cm-es szigetelést kapott és dryvit réteggel borított.
Fagerenda tetőszerkezete új cseréppel fedett. A nyílászárók hőszigetelt műanyagok, törés elleni védelemmel is ellátva. A villany-és vízvezetékek cseréje is megtörtént.
A jó minőségű vizet fúrt kút biztosítja, a szennyvízelvezetés telken belül megoldott, a villanynál a 3 fázis be van vezetve, a meleget a pincében található fatüzelésű kazán nyújtja a radiátorokon keresztül. A leírtaknak köszönhetően hihetetlen alacsony rezsi költséggel tartható fenn ez az ingatlan.
A melléképületben a két garázson kívül minden egyéb megtalálható, mely szükséges az itt élés kényelméhez.
 
A két bejárattal rendelkező belső elosztás az alaprajzon megtekinthető. A jól élhető tereket a 3,1m-es belmagasság növeli. A konyha-étkező és a mellette lévő nappali akár össze is nyitható. Jelenleg a szobák festett vagy tapétás fala, szalagparkettája, függönye összhangban van a bútorzattal. A keleti tájolású hálóban minden reggel madár csicsergésre ébredhet.
A modern konyhaszekrény, elektromos főzőlap, sütő, mosogatógép is néhány éve lett cserélve és mindez a lakás tartozékát képezi. A fürdőben nagy méretű, épített zuhanyzó, dupla mosdó, WC, bidé található. A hatalmas éléskamrára szükség is van ekkora gazdaságnál, hogy helyet adjon a rengeteg befőttnek, lekvárnak, zöldségnek.
A napfényes télikertben kitelelhetnek a virágok. Az óriási, közel 40nm-es teraszt terebélyes fa árnyékolja a nyári nap ellen. Családi rendezvények, kerti partyk kitűnő színhelye.
 
A gondosan karbantartott kúriát körbe ölelő telek hihetetlen nyugalmat áraszt. A több részre osztott földterülettel, erdő, gyümölcsös, szőlő, konyhakert és apró jószág tartással szinte önellátó ez a gazdaság. A parkosított udvaron aranyhalas kerti tó is található, gyönyörű virágokkal, sziklakerttel kialakítva. A hatalmas fák alatt gyerekeknek mászóka, sütő-főző hely is megtalálható. Az öntözéshez fúrt kút, a nyári felfrissüléshez a kerti zuhanyzó adja a vizet.
 
Közlekedés szempontjából könnyen megközelíthető helyen fekszik, néhány kilométerre az M3-as és az M35-ös autópálya felhajtótól és a nagy városoktól, mint Tiszaújváros, Miskolc, Mezőcsát, Nyékládháza. A buszjárat is rendszeres.
Megnyerő adottságai miatt kiváló otthona lehet Önnek és családjának!
 
Kérem, hívjon, ha felkeltettem érdeklődését! Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal! Vevőink részére szolgáltatásunk ingyenes!
Díjmentes hitel ügyintézéssel, lakáskasszával, fix, forint alapú kölcsön ajánlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére! 

Elhelyezkedés
Hejőszalonta

 
Elhelyezkedés
Hejőszalonta